Welkom op de website van camping Klein Frankrijk te Leenderstrijp (Noord Brabant).

Vanaf 20 mei zijn wij geopend zijn met aangepaste maatregelen (zie ook ons corona protocol):

  • U bent welkom met caravan, camper, vouwwagen of tent indien deze is voorzien van toilet- en was-/of douchevoorziening.
  • Onze sanitairgebouwen en receptie blijven tot nader order gesloten (reserveringen, betaling en vragen via telefoon en mail). Vanaf 01 juli zijn deze weer geopend.
  • Stortplaats voor chemisch toilet is aanwezig (er is geen loospunt voor campers aanwezig).
  • Waterpunten zijn beschikbaar.
  • Verblijf van meerdere personen in 1 camper/caravan, mits het gaat om een huishouden (personen die wonen in één huis).
  • Tijdens uw verblijf is het helaas niet toegestaan bezoek te ontvangen.
  • Heeft u verkoudheidsklachten en/of koorts dan vragen wij u thuis te blijven.
  • Daarnaast vragen wij u de maatregelen van de RIVM strikt na te leven!

Klein Frankrijk is gelegen op de oever van een eigen mooi meertje. In het uiterste zuiden bij de Belgische grens, pal tegen het Leenderbos met heidegebied. Vanwege het zwemwater mogen uitsluitend kinderen ouder dan 6 jaar kamperen (geen toezicht). Er zijn twee aparte gedeeltes met eigen sanitair: ‘Bos & Meer’ bestaat uit 23 bosrijke tentplaatsen met stroom en een aantal trekkersplaatsen. Dit gedeelte is volledig autovrij, er zijn kruiwagens. Hier mag men niet roken en niet stoken. Op ‘De Fuut’ zijn 33 ruime caravan-/camper-/vouwwagen-/tentplaatsen (waarvan 28 met stroom). Hier zijn vuurschalen toegestaan. Voor trekkerstentjes zijn er altijd plekken beschikbaar.

Huisdieren zijn niet toegestaan!

Wij zijn een erkend Natuurkampeerterrein. Om bij ons te kamperen, heeft u een Natuurkampeerkaart nodig. Hebt u deze kaart nog niet, dan is dat geen probleem, want het ‘Groene Boekje ’met de Natuurkampeerkaart (€ 15,95) is bij ons verkrijgbaar. Meer informatie over het netwerk van Natuurkampeerterreinen en Stichting De Groene Koepel (die de erkenningen verstrekt en kwaliteitscontroles uitvoert) vindt u op www.natuurkampeerterreinen.nl.