Welkom op de website van camping Klein Frankrijk te Leenderstrijp (Noord Brabant).

Tijdens Hemelvaart is er geen plaats meer beschikbaar.
Tijdens Pinksteren zijn er nog enkele tentplaatsen beschikbaar.

Let op:
– De Strijpertunnel van Leende naar Leenderstrijp is momenteel afgesloten. Er staat een wegomleiding aangegeven (volg nummer 2).

Reserveren is momenteel verplicht (bij voorkeur per mail)!

Klein Frankrijk is gelegen op de oever van een eigen mooi meertje. In het uiterste zuiden bij de Belgische grens, pal tegen het Leenderbos met heidegebied. Vanwege het zwemwater mogen uitsluitend kinderen ouder dan 6 jaar op de camping aanwezig zijn (geen toezicht). Er zijn twee aparte gedeeltes met eigen sanitair: ‘Bos & Meer’ bestaat uit 23 bosrijke tentplaatsen met stroom en een aantal trekkersplaatsen. Dit gedeelte is volledig autovrij, er zijn kruiwagens. Hier mag geen open vuur gebruikt worden. Op ‘De Fuut’ zijn 33 ruime caravan-/camper-/vouwwagen-/tentplaatsen (waarvan 28 met stroom). Hier zijn vuurschalen toegestaan.

Huisdieren zijn niet toegestaan!

Wij zijn een erkend Natuurkampeerterrein. Om bij ons te kamperen, heeft u een Natuurkampeerkaart nodig. Hebt u deze kaart nog niet, dan is dat geen probleem, want het ‘Groene Boekje ’met de Natuurkampeerkaart (€ 15,95) is bij ons verkrijgbaar. Meer informatie over het netwerk van Natuurkampeerterreinen en Stichting De Groene Koepel (die de erkenningen verstrekt en kwaliteitscontroles uitvoert) vindt u op www.natuurkampeerterreinen.nl.